Α' Λυκείου Φροντιστήριο Διάδραση

Εκπαιδευτικός Οργανισμός Διάδραση

ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

Η τάξη της Α’ Λυκείου στο φροντιστήριο Διάδραση

Η Α΄ Λυκείου είναι μια κρίσιμη τάξη, καθώς αποτελεί τη μετάβαση από το Γυμνάσιο στο Λύκειο. Ο/Η μαθητής/μαθήτρια καλείται να προσαρμοστεί στην πραγματικότητα του Λυκείου και να ανταποκριθεί στις νέες αυξημένες απαιτήσεις. Στόχος μας είναι να καλύψουμε τυχόν «κενά» από το Γυμνάσιο με στόχο τόσο τις καλές σχολικές επιδόσεις όσο και τη διαμόρφωση στέρεων βάσεων στα μαθήματα που τον/την ενδιαφέρουν περισσότερο στην επόμενη τάξη. Επίσης, η Α΄ Λυκείου είναι η τάξη που λαμβάνεται η σημαντική απόφαση για την Ομάδα Προσανατολισμού που θα ακολουθήσει ο/η μαθητής/μαθήτρια στη Β΄ Λυκείου.
Έτσι, προσπάθειά μας είναι να βοηθήσουμε τον/την μαθητή/μαθήτρια να ανιχνεύσει τις κλίσεις και τα ενδιαφέροντά του μέσω διαφόρων δράσεων, όπως ο επαγγελματικός προσανατολισμός και τα διαγνωστικά τέστ. Άλλωστε, η πιο έγκαιρη και ξεκάθαρη θέσπιση στόχων συμβάλλει και στην επίτευξή τους.

Μαθήματα  –  Ώρες

Αρχαία Ελληνικά 2 Ώρες
Άλγεβρα 3 Ώρες
Γεωμετρία 1 Ώρα
Νεοελληνική Γλώσσα 2 Ώρες
Φυσική 3 Ώρες
Χημεία 2 Ώρες
Σύνολο 13 Ώρες

 

Απόψεις μαθητών για το φροντιστήριο Διάδραση

Παίζει να είναι το καλύτερο φροντιστήριο της πόλης!

Σοφία Π.

Το μάθημα ήταν απίστευτα ευχάριστο και εποικοδομητικό. Συγχρόνως μου διδάξατε ότι τα πάντα μπορώ να τα καταφέρω, αν δώσω το 100% και ... σας ευχαριστώ πολύ γι΄αυτό.

Ρ.Ζ.

Το μάθημα της έκθεσης ήταν εξαιρετικό. Μου άρεσε η συζήτηση στην τάξη και η χρήση διαδραστικών μέσων. Επιπλέον, βρήκα ενδιαφέρουσα την ανάλυση κειμένων.

Γιάννης

Ποιος θα πίστευε όταν πρωτοήρθα στο φροντιστήριο πως θα δεθώ τόσο πολύ με κάποιους ανθρώπους άγνωστους, διαφορετικούς, αλλά ταυτόχρονα τόσο ίδιους; Ό,τι είμαι εγώ σήμερα το οφείλω σε όλο αυτό το μεγαλείο αυτού του μαθήματος, ενός μαθήματος ζωή με ταγό τον πολύφυλλο ανθό της ζωής μου!

Κωνσταντίνα Τ.

Λοιπόν ... το μάθημα μαζί σας δεν ήταν όπως όλα τα υπόλοιπα ή όπως εγώ το είχα στο μυαλό μου πριν ξεκινήσω. Η ώρα περνούσε ευχάριστα και όλα όσα λέγαμε με γέμιζαν και με βοηθούσαν να εξωτερικεύσω όσα είχα μέσα μου και δεν έβρισκα τον τρόπο να τα πω...

Παύλος Μ.

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Όροι Χρήσης

Pin It on Pinterest