Γ' Λυκείου Φροντιστήριο Διάδραση

Εκπαιδευτικός Οργανισμός Διάδραση

ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

Η τάξη της Γ’ Λυκείου στο φροντιστήριο Διάδραση

Η Γ΄ Λυκείου αποτελεί μια τάξη με ιδιαίτερη σημασία και στην εκπαιδευτική και στην ψυχολογική της διάσταση. Προσφέρουμε λοιπόν στο μαθητή/μαθήτρια ένα πρόγραμμα σπουδών που εναρμονίζεται απόλυτα με τις απαιτήσεις των τελικών εξετάσεων, αλλά μέσα σε ένα εκπαιδευτικό περιβάλλον που δεν προκαλεί επιπλέον συναισθηματική φόρτιση. Οι μαθητές/μαθήτριες εξετάζονται καθ΄ όλη τη διάρκεια του εκπαιδευτικού έτους σε εβδομαδιαία διαγωνίσματα προσομοίωσης, ώστε να εξοικειωθούν με τον τρόπο αξιολόγησης, δηλαδή και με τη δυσκολία των θεμάτων, αλλά και με το χρόνο που έχουν στη διάθεσή τους για να απαντήσουν στα δοθέντα θέματα.

Έτσι, βελτιώνουν τον τρόπο γραφής τους, αποκτούν την απαιτούμενη εμπειρία, εξοικειώνονται με τη φιλοσοφία και την ψυχολογία των πανελληνίων εξετάσεων και ωθούνται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για την επίτευξη του στόχου τους.

Απόψεις μαθητών για το φροντιστήριο Διάδραση

Παίζει να είναι το καλύτερο φροντιστήριο της πόλης!

Σοφία Π.

Το μάθημα ήταν απίστευτα ευχάριστο και εποικοδομητικό. Συγχρόνως μου διδάξατε ότι τα πάντα μπορώ να τα καταφέρω, αν δώσω το 100% και ... σας ευχαριστώ πολύ γι΄αυτό.

Ρ.Ζ.

Το μάθημα της έκθεσης ήταν εξαιρετικό. Μου άρεσε η συζήτηση στην τάξη και η χρήση διαδραστικών μέσων. Επιπλέον, βρήκα ενδιαφέρουσα την ανάλυση κειμένων.

Γιάννης

Ποιος θα πίστευε όταν πρωτοήρθα στο φροντιστήριο πως θα δεθώ τόσο πολύ με κάποιους ανθρώπους άγνωστους, διαφορετικούς, αλλά ταυτόχρονα τόσο ίδιους; Ό,τι είμαι εγώ σήμερα το οφείλω σε όλο αυτό το μεγαλείο αυτού του μαθήματος, ενός μαθήματος ζωή με ταγό τον πολύφυλλο ανθό της ζωής μου!

Κωνσταντίνα Τ.

Λοιπόν ... το μάθημα μαζί σας δεν ήταν όπως όλα τα υπόλοιπα ή όπως εγώ το είχα στο μυαλό μου πριν ξεκινήσω. Η ώρα περνούσε ευχάριστα και όλα όσα λέγαμε με γέμιζαν και με βοηθούσαν να εξωτερικεύσω όσα είχα μέσα μου και δεν έβρισκα τον τρόπο να τα πω...

Παύλος Μ.

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Όροι Χρήσης

Pin It on Pinterest