Οι καθηγητές του φροντιστηρίου Διάδραση

Εκπαιδευτικός Οργανισμός Διάδραση

Οι καθηγητές του φροντιστηρίου Διάδραση

Γνωρίστε τους καθηγητές του φροντιστήριου Διάδραση στα Ιωάννινα.

_SER8803

Δήμου Σοφία

Φιλόλογος

Η Σοφία Δήμου γεννήθηκε στα Ιωάννινα. Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και εισήχθη πρώτη στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του πανεπιστημίου Ιωαννίνων με τίτλο «Ελληνική Φιλοσοφία – Φιλοσοφία των Επιστημών». Έχει εργαστεί ως καθηγήτρια φιλολογικών μαθημάτων από το 2006. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά.

Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με το χορό και το διάβασμα.

_SER8803

Xριστοδούλου Αποστόλης

Φυσικός

Γεννήθηκε στην Ορεστιάδα το 1969. Σπούδασε Φυσική στο πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Από το 1998 διδάσκει το μάθημα της φυσικής αλλά και μαθήματα σχετικά με την χρήση υπολογιστών σε μαθητές διαφόρων ηλικιών (από 10 έως 55 ετών), σε Φροντιστήρια ΚΕΚ και ΙΕΚ. Έχει ασχοληθεί με την εκπαίδευση ενηλίκων και έχει παρακολουθήσει στα πλαίσια του ανοιχτού πανεπιστημίου τις θεματικές ενότητες Ανοιχτή και εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση, Εκπαίδευση Ενηλίκων, Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων και Εκπαιδευτική Ερευνα στην Πράξη.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με την χρήση θεατρικών τεχνικών στην εκπαίδευση αλλά και την ψυχολογία. Γνωρίζει άριστα αγγλικά και χρήση Η/Υ. Είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά. Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείτε με την μουσική και το διάβασμα. Του αρέσει να μαστορεύει σχεδόν τα πάντα!

_SER8803

Χατζηιωαννίδης Λευτέρης

Μαθηματικός

O Λευτέρης Χατζηιωαννίδης γεννήθηκε στην Κοζάνη το 1984. Το 2001 εισήχθη στο Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων από το οποίο και αποφοίτησε με βαθμό «Λίαν Καλώς».

Παρακολούθησε το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων από το οποίο και αποφοίτησε αποκτώντας δίπλωμα με ειδίκευση στις «Τεχνολογίες-Εφαρμογές».

Διδάσκει από το 2006 το μάθημα των Μαθηματικών, παρακολουθεί προγράμματα σχετικά με τη σύγχρονη διδασκαλία των Μαθηματικών και τον ελεύθερο χρόνο του τον αφιερώνει στον αθλητισμό και σε αρκετό διάβασμα.

_SER8803

Τζιούκαλια Θεοδώρα

Μαθηματικός

Γεννήθηκε στη Σιάτιστα Κοζάνης. Σπούδασε στο τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων.

Από το 2006 διδάσκει το μάθημα των Μαθηματικών σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης. Συμμετείχε στο πρόγραμμα της πρόσθετης διδακτικής στήριξης διδάσκοντας το μάθημα των μαθηματικών σε λύκεια της πόλης.

Υπήρξε εκπαιδεύτρια στα ΙΕΚ Ιωαννίνων. Γνωρίζει αγγλικά και γαλλικά. Είναι παντρεμένη και έχει ένα παιδί. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με το διάβασμα.

_SER8803

Παπανικολάου Ελένη

Φυσικός – Χημικός

Η Ελένη Παπανικολάου γεννήθηκε στον Χολαργό Αττικής το 1986 και μεγάλωσε στο Άργος.

Σπούδασε στο τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και ολοκλήρωσε με άριστα τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο τμήμα Χημείας του ιδίου Πανεπιστημίου. Είναι υποψήφια διδάκτωρ στο τμήμα Χημείας και διδάσκει από το 2009 σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με την εκπαίδευση του παιδιού και έχει λάβει μέρος ως ομιλήτρια σε πανελλήνια συνέδρια Χημείας. Γνωρίζει αγγλικά, άριστη χρήση Η/Υ και χειρισμό επιστημονικών οργάνων φασματομετρίας. Είναι παντρεμένη και έχει ένα παιδί.

Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με τον αθλητισμό (τρέξιμο, γυμναστήριο), καθώς έχει υπάρξει αθλήτρια του TAE-KWON-DO επί δωδεκαετίας και το διάβασμα επιστημονικών άρθρων.

_SER8803

Δερδέκη Ευσταθία

Φιλόλογος

Η Ευσταθία Δερδέκη γεννήθηκε στην Κόνιτσα. Είναι απόφοιτη του τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης «Νέας Ελληνικής Φιλολογίας» στο ίδιο Πανεπιστήμιο.

Συμμετέχει ως αξιολογήτρια στις εξετάσεις για την «Πιστοποίηση της γνώσης της ελληνικής γλώσσας και στοιχείων της ελληνικής ιστορίας και του ελληνικού πολιτισμού των υπηκόων τρίτων χωρών». Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με τη διαχείριση προβλημάτων στην παιδική και εφηβική ηλικία.

Γνωρίζει Αγγλικά και Η/Υ και στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με τη μουσική και το διάβασμα.

_SER8803

Βραχάς Δημήτρης

Καθηγητής Πληροφορικής

Ο Δημήτριος Βραχάς, γεννήθηκε στα Γιάννενα και αποφοίτησε από το 2ο Γενικό Λύκειο Άρτας.

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Είναι γνώστης της Αγγλικής γλώσσας.

Είναι πιστοποιημένος ως εκπαιδευτής Ενηλίκων από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σε Γεωγραφικά Πληροφοριακά Συστήματα, σε Εφαρμογές Διαδικτύου,Ηλεκτρονικού Εμπορίου και σε Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων.

Έχει εργαστεί στην Α/θμια Εκπαίδευση καθώς και σε προγράμματα Ενισχυτικής Διδασκαλίας της Δ/θμιας Εκπαίδευσης . Επίσης εργάσθηκε σε ΙΕΚ και σε ΚΕΚ του ΟΑΕΔ. Παράλληλα δίδαξε στο τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ Ηπείρου.

Το ορεινό τρέξιμο και το διάβασμα εντάσσονται στα ιδιαίτερά του ενδιαφέροντα.

_SER8803

Πολίτη Αναστασία

Οικονομολόγος

Γεννήθηκε στα Ιωάννινα και αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Ιωαννίνων.

Είναι απόφοιτη του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην «Οικονομική Θεωρία και Πολιτική» του αντίστοιχου τμήματος.

Εργάζεται ως καθηγήτρια σε φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης από το 2003. Επίσης έχει εργαστεί ως διοικητικός υπάλληλος στο Δήμο Ιωαννίνων.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στη μηχανογραφημένη λογιστική. Γνωρίζει Αγγλικά και Ισπανικά.

Στα ιδιαίτερά της ενδιαφέροντα εντάσσονται ο κλασσικός χορός, το θέατρο και τα ταξίδια.

_SER8803

Αθανασίου Άννα

Χημικός

Η Αθανασίου Άννα γεννήθηκε στα Ιωάννινα. Είναι απόφοιτη του τμήματος Χημείας της Σχολής Θετικών επιστημών του πανεπιστημίου Ιωαννίνων και κάτοχος Μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης από το ίδιο πανεπιστήμιο.

Είναι πιστοποιημένη ως εκπαιδεύτρια Ενηλίκων από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π και απόφοιτη της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. (ετήσιο πρόγραμμα παιδαγωγικής κατάρτισης). Εργάζεται ως καθηγήτρια Χημείας σε ΙΕΚ και φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια εκπαιδευτικής ψυχολογίας, διδακτικής φυσικών επιστημών και εκπαίδευσης ενηλίκων, ενώ έχει συμμετάσχει ως ομιλήτρια σε πανελλήνια συνέδρια Χημείας με δημοσιευμένο έργο σε επιστημονικά περιοδικά.

Γνωρίζει αγγλικά και Η/Υ, ενώ στον ελεύθερό της χρόνο ασχολείται με τους παραδοσιακούς χορούς και το διάβασμα λογοτεχνικών βιβλίων.

_SER8803

Γεώργιος Μάνος

Φιλόλογος

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1986.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Φιλολογίας (Κλασική ειδίκευση) της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.Συνέχισε τις σπουδές του στο τμήμα Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας απ’ όπου απέκτησε, με βαθμό «Άριστα», Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στον τομέα Φιλοσοφίας, ενώ είναι πλέον υποψήφιος  Διδάκτωρ στο ίδο τμήμα.

Είναι επίσης απόφοιτος της Α.Σ.ΠΑΙ.ΤΕ  (Ε.Π.ΠΑΙ.Κ) , διάθετει άριστη γνώση  Αγγλικών και Η/Υ.

Ασχολείται από το 2000 με την ποδηλασία, σε επίπεδο πρωταθλητισμού. Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με τη λογοτεχνία και τη ζωγραφική.

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Όροι Χρήσης

Pin It on Pinterest