Το προφίλ του φροντιστηρίου Διάδραση

Εκπαιδευτικός Οργανισμός Διάδραση

Στο φροντιστήριο Διάδραση Ιωάννινα μέσα σ’ ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό περιβάλλον διαμορφώνουμε τη διαδικασία της μάθησης σε μια μοναδική εμπειρία.

ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

Η φιλοσοφία του φροντιστηρίου Διάδραση

Η εκπαιδευτική διαδικασία, για να είναι αποτελεσματική, προϋποθέτει διάδραση, δηλαδή αλληλεπίδραση. Αυτός ήταν και ο λόγος που ονομάσαμε «Διάδραση» το φροντιστήριό μας.
Πιστεύουμε ακράδαντα πως η αμφίδρομη σχέση επιρροής μεταξύ εκπαιδευτικών και μαθητών είναι το κλειδί της επιτυχίας. Με το ίδιο σκεπτικό επιλέγουμε το μάθημα σε ελλειπτικό τραπέζι, που αποτελεί για εμάς μία πρωτοποριακή μέθοδο διδασκαλίας, καθώς καλλιεργεί το ομαδικό πνεύμα και καθιστά τον εκπαιδευτικό συνοδοιπόρο του μαθητή στην κατάκτηση της γνώσης.
Παράλληλα, με σεβασμό στις ανάγκες και την προσωπικότητα του μαθητή, στοχεύουμε στη σφαιρική κατάρτισή του, προσφέροντάς του ένα θετικό μαθησιακό περιβάλλον που του δίνει την ευκαιρία να αναπτύξει ευχάριστα τις ικανότητές του.
Με τη χρήση σύγχρονων εποπτικών μέσων επιδιώκουμε τη βαθύτερη κατανόηση της ύλης με αποτέλεσμα τη βελτίωση της επίδοσής του μαθητή.
Με τα φύλλα εργασίας, τα εξατομικευμένα ενισχυτικά μαθήματα και τις τακτές γραπτές δοκιμασίες στοχεύουμε αντίστοιχα στην αυτονόμηση του μαθητή στη μελέτη, στην κάλυψη κενών από τις προηγούμενες τάξεις και στην εξοικείωσή τους με το θεσμό των γραπτών εξετάσεων.
Με τη διαρκή επικοινωνία με τους γονείς επιδιώκουμε την άμεση και αντικειμενική ενημέρωση τους για την πορεία του μαθητή.
Μέσω του επαγγελματικού προσανατολισμού διερευνούμε τους στόχους του μαθητή και μέσω της ενημέρωσης τον βοηθούμε να «χαράξει το σχέδιο ζωής του», δηλαδή να θέσει με ρεαλισμό τους στόχους του και να προσαρμόσει τις ενέργειές του στην επίτευξή τους.
Με το άρτια καταρτισμένο επιτελείο καθηγητών, με το υψηλού επιπέδου δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό και με τα ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα σπουδών υποστηρίζουμε ολόψυχα τους μαθητές μας στην ευόδωση των στόχων και την εκπλήρωση των ονείρων τους.

Σύγχρονες Διδακτικές Τεχνικές & Μέθοδοι

arrow5 frontistirio ioannina diadrasi

Μάθημα σε ελλειπτικό τραπέζι

arrow4 frontistirio ioannina diadrasi

Συνεργατική διδασκαλία

arrow3 frontistirio ioannina diadrasi

Σύγχρονα εποπτικά μέσα

arrow2 frontistirio ioannina diadrasi

Ενεργητική Μάθηση

arrow1 frontistirio ioannina diadrasi

Εξατομικευμένη Παρέμβαση

arrow5 frontistirio ioannina diadrasi

Καθηγητές-Σύμβουλοι

arrow4 frontistirio ioannina diadrasi

Εκπαιδευτικό Περιβάλλον

Αξίες μας

arrow5 frontistirio ioannina diadrasi

Σεβασμός στον κάθε μαθητή

arrow4 frontistirio ioannina diadrasi

Εμπιστοσύνη στον ανθρώπινο παράγοντα

arrow3 frontistirio ioannina diadrasi

Καινοτομία στη διδασκαλία

arrow2 frontistirio ioannina diadrasi

Πάθος για το αποτέλεσμα

Φωτογραφίες από το φροντιστήριο Διάδραση στα Ιωάννινα

Απόψεις μαθητών για το φροντιστήριο Διάδραση

Παίζει να είναι το καλύτερο φροντιστήριο της πόλης!

Σοφία Π.

Το μάθημα ήταν απίστευτα ευχάριστο και εποικοδομητικό. Συγχρόνως μου διδάξατε ότι τα πάντα μπορώ να τα καταφέρω, αν δώσω το 100% και ... σας ευχαριστώ πολύ γι΄αυτό.

Ρ.Ζ.

Το μάθημα της έκθεσης ήταν εξαιρετικό. Μου άρεσε η συζήτηση στην τάξη και η χρήση διαδραστικών μέσων. Επιπλέον, βρήκα ενδιαφέρουσα την ανάλυση κειμένων.

Γιάννης

Ποιος θα πίστευε όταν πρωτοήρθα στο φροντιστήριο πως θα δεθώ τόσο πολύ με κάποιους ανθρώπους άγνωστους, διαφορετικούς, αλλά ταυτόχρονα τόσο ίδιους; Ό,τι είμαι εγώ σήμερα το οφείλω σε όλο αυτό το μεγαλείο αυτού του μαθήματος, ενός μαθήματος ζωή με ταγό τον πολύφυλλο ανθό της ζωής μου!

Κωνσταντίνα Τ.

Λοιπόν ... το μάθημα μαζί σας δεν ήταν όπως όλα τα υπόλοιπα ή όπως εγώ το είχα στο μυαλό μου πριν ξεκινήσω. Η ώρα περνούσε ευχάριστα και όλα όσα λέγαμε με γέμιζαν και με βοηθούσαν να εξωτερικεύσω όσα είχα μέσα μου και δεν έβρισκα τον τρόπο να τα πω...

Παύλος Μ.

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Όροι Χρήσης

Pin It on Pinterest