Ανοιχτό μάθημα στη μέθοδο Imagine

Το Κε.Δι.Βι.Μ. Διάδραση (αρ. άδειας ΕΟΠΠΕΠ: 2100840) σας προσκαλεί στο σεμινάριο – παρουσίαση της μεθόδου Imagine από τον Γιώργο Μάνο. Θα γίνουν δύο τμήματα στις 30 και 31 Μαρτίου στις 6 μ.μ.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε φοιτητές ή απόφοιτους παιδαγωγικών σχολών που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν εργαλεία που θα τους βοηθήσουν στην διδασκαλία της  λογοτεχνίας, σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.

Η μέθοδος Imagine χρησιμοποιεί τεχνικές από τον χώρο της δημιουργικής γραφής και προσφέρει ένα  πραγματικά διαδραστικό, ζωντανό εργαλείο προσέγγισης του λογοτεχνικού κειμένου.

Με αφορμή ένα κείμενο της παγκόσμιας λογοτεχνίας  ξεκινάμε ένα ταξίδι φαντασίας και ίσως αυτογνωσίας.  Μια μέθοδος για να ανακαλύψεις την δική σου ματιά ή ίσως ένα εργαλείο αποκωδικοποίησης της πραγματικότητας; Μένει σε σένα να το ανακαλύψεις!

Με οδηγό τη φαντασία, οι λέξεις αναδεικνύουν το νόημα. Τα κείμενα μετατρέπονται σε εικόνες. Ο αναγνώστης γίνεται συγγραφέας. Και το τέλος γράφεται για τον καθένα ξεχωριστά!

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν. Δήλωσε συμμετοχή στο  info@ediadrasi.gr ή στείλε sms στο 6947407244 για να επικοινωνήσουμε μαζί σου. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Pin It on Pinterest