Β' Λυκείου (Ανθρωπιστικών Σπουδών)

Εκπαιδευτικός Οργανισμός Διάδραση

ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

Η τάξη της Β’ Λυκείου Ανθρωπιστικών Σπουδών στο φροντιστήριο Διάδραση

Ένα ολοκληρωμένο πακέτο μαθημάτων με στόχο τόσο την επιτυχημένη πορεία στη Β΄ Λυκείου όσο και την κατάλληλη προετοιμασία για τη Γ΄ Λυκείου. Η έγκαιρη ολοκλήρωση της ύλης της Β΄ Λυκείου στα Αρχαία Ελληνικά μας επιτρέπει να προχωρήσουμε στην ύλη της Γ΄ Λυκείου από τον Φεβρουάριο και έπειτα. Παράλληλα, το μάθημα της Ιστορίας διδάσκεται από την αρχή της Β΄ Λυκείου, ώστε ο/η μαθητής/μαθήτρια να κατανοήσει καλύτερα τα ιστορικά γεγονότα.

Μαθήματα  –  Ώρες

Αρχαία Προσανατολισμού (Β & Γ Λυκείου) 2 Ώρες
Αρχαία – Άγνωστο Κείμενο 3 Ώρες
Νέα Ελληνικά 2 Ώρες
Λατινικά 2 Ώρες
Ιστορία Προσανατολισμού Γ Λυκείου (προετοιμασία) 1 Ώρα
Σύνολο 10 Ώρες

 

Απόψεις μαθητών για το φροντιστήριο Διάδραση

Παίζει να είναι το καλύτερο φροντιστήριο της πόλης!

Σοφία Π.

Το μάθημα ήταν απίστευτα ευχάριστο και εποικοδομητικό. Συγχρόνως μου διδάξατε ότι τα πάντα μπορώ να τα καταφέρω, αν δώσω το 100% και ... σας ευχαριστώ πολύ γι΄αυτό.

Ρ.Ζ.

Το μάθημα της έκθεσης ήταν εξαιρετικό. Μου άρεσε η συζήτηση στην τάξη και η χρήση διαδραστικών μέσων. Επιπλέον, βρήκα ενδιαφέρουσα την ανάλυση κειμένων.

Γιάννης

Ποιος θα πίστευε όταν πρωτοήρθα στο φροντιστήριο πως θα δεθώ τόσο πολύ με κάποιους ανθρώπους άγνωστους, διαφορετικούς, αλλά ταυτόχρονα τόσο ίδιους; Ό,τι είμαι εγώ σήμερα το οφείλω σε όλο αυτό το μεγαλείο αυτού του μαθήματος, ενός μαθήματος ζωή με ταγό τον πολύφυλλο ανθό της ζωής μου!

Κωνσταντίνα Τ.

Λοιπόν ... το μάθημα μαζί σας δεν ήταν όπως όλα τα υπόλοιπα ή όπως εγώ το είχα στο μυαλό μου πριν ξεκινήσω. Η ώρα περνούσε ευχάριστα και όλα όσα λέγαμε με γέμιζαν και με βοηθούσαν να εξωτερικεύσω όσα είχα μέσα μου και δεν έβρισκα τον τρόπο να τα πω...

Παύλος Μ.

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Όροι Χρήσης

Pin It on Pinterest