Γ' Λυκείου (Θετικών Σπουδών)

Εκπαιδευτικός Οργανισμός Διάδραση

ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

Η τάξη της Γ’ Λυκείου Θετικών Σπουδών στο φροντιστήριο Διάδραση

Η επίλυση ασκήσεων από τον/την μαθητή/μαθήτρια με τη μορφή φύλλων εργασίας κατά τη διάρκεια του μαθήματος και η διόρθωσή τους από τον/την διδάσκοντα συμβάλλει στην βελτίωση των επιδόσεων.

2ο Πεδίο: Θετικές και Τεχνολογικές Επιστήμες

Μαθήματα  –  Ώρες

Μαθηματικά 5 Ώρες
Φυσική 4 Ώρες
Χημεία 4 Ώρες
Νεοελληνική Γλώσσα 3 Ώρες
Σύνολο 16 Ώρες

 

3ο Πεδίο: Επιστήμες Υγείας και Ζωής

Μαθήματα  –  Ώρες

Βιολογία 3 Ώρες
Φυσική 4 Ώρες
Χημεία 4 Ώρες
Νέα Ελληνικά 3 Ώρες
Σύνολο 14 Ώρες

 

Απόψεις μαθητών για το φροντιστήριο Διάδραση

Παίζει να είναι το καλύτερο φροντιστήριο της πόλης!

Σοφία Π.

Το μάθημα ήταν απίστευτα ευχάριστο και εποικοδομητικό. Συγχρόνως μου διδάξατε ότι τα πάντα μπορώ να τα καταφέρω, αν δώσω το 100% και ... σας ευχαριστώ πολύ γι΄αυτό.

Ρ.Ζ.

Το μάθημα της έκθεσης ήταν εξαιρετικό. Μου άρεσε η συζήτηση στην τάξη και η χρήση διαδραστικών μέσων. Επιπλέον, βρήκα ενδιαφέρουσα την ανάλυση κειμένων.

Γιάννης

Ποιος θα πίστευε όταν πρωτοήρθα στο φροντιστήριο πως θα δεθώ τόσο πολύ με κάποιους ανθρώπους άγνωστους, διαφορετικούς, αλλά ταυτόχρονα τόσο ίδιους; Ό,τι είμαι εγώ σήμερα το οφείλω σε όλο αυτό το μεγαλείο αυτού του μαθήματος, ενός μαθήματος ζωή με ταγό τον πολύφυλλο ανθό της ζωής μου!

Κωνσταντίνα Τ.

Λοιπόν ... το μάθημα μαζί σας δεν ήταν όπως όλα τα υπόλοιπα ή όπως εγώ το είχα στο μυαλό μου πριν ξεκινήσω. Η ώρα περνούσε ευχάριστα και όλα όσα λέγαμε με γέμιζαν και με βοηθούσαν να εξωτερικεύσω όσα είχα μέσα μου και δεν έβρισκα τον τρόπο να τα πω...

Παύλος Μ.

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Όροι Χρήσης

Pin It on Pinterest