Β' Λυκείου (Οικονομικών Σπουδών)

Εκπαιδευτικός Οργανισμός Διάδραση

ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

Η τάξη της Β’ Λυκείου Οικονομικών Σπουδών στο φροντιστήριο Διάδραση

Πολλοί μαθητές έχοντας αποφασίσει ήδη από τη Β’ Λυκείου ότι θα ακολουθήσουν τις Οικονομικές Σπουδές στη Γ’ Λυκείου έχουν το πλεονέκτημα μετά την έγκαιρη ολοκλήρωση της ύλης της Β’ Λυκείου στα Μαθηματικά να προχωρήσουν στην ύλη της Γ’ Λυκείου τον Φεβρουάριο. Επίσης, ήδη από την αρχή της χρονιάς διδάσκονται η Οικονομία και ο Προγραμματισμός, ώστε να εξοικειωθούν με το αντικείμενο.

Μαθήματα  –  Ώρες

 

Μαθηματικά Προσανατολισμού 2 Ώρες
Άλγεβρα 3 Ώρες
Γεωμετρία 1 Ώρα
Νέα Ελληνικά 2 Ώρες
Φυσική (Γενικής Παιδείας και προσανατολισμού) 2 Ώρες
Προγραμματισμός (προετοιμασία Γ’ Λυκείου) 1 Ώρα
Οικονομία                                  (προετοιμασία Γ’ Λυκείου) 1 Ώρα
Σύνολο 12 Ώρες

 

Απόψεις μαθητών για το φροντιστήριο Διάδραση

Παίζει να είναι το καλύτερο φροντιστήριο της πόλης!

Σοφία Π.

Το μάθημα ήταν απίστευτα ευχάριστο και εποικοδομητικό. Συγχρόνως μου διδάξατε ότι τα πάντα μπορώ να τα καταφέρω, αν δώσω το 100% και ... σας ευχαριστώ πολύ γι΄αυτό.

Ρ.Ζ.

Το μάθημα της έκθεσης ήταν εξαιρετικό. Μου άρεσε η συζήτηση στην τάξη και η χρήση διαδραστικών μέσων. Επιπλέον, βρήκα ενδιαφέρουσα την ανάλυση κειμένων.

Γιάννης

Ποιος θα πίστευε όταν πρωτοήρθα στο φροντιστήριο πως θα δεθώ τόσο πολύ με κάποιους ανθρώπους άγνωστους, διαφορετικούς, αλλά ταυτόχρονα τόσο ίδιους; Ό,τι είμαι εγώ σήμερα το οφείλω σε όλο αυτό το μεγαλείο αυτού του μαθήματος, ενός μαθήματος ζωή με ταγό τον πολύφυλλο ανθό της ζωής μου!

Κωνσταντίνα Τ.

Λοιπόν ... το μάθημα μαζί σας δεν ήταν όπως όλα τα υπόλοιπα ή όπως εγώ το είχα στο μυαλό μου πριν ξεκινήσω. Η ώρα περνούσε ευχάριστα και όλα όσα λέγαμε με γέμιζαν και με βοηθούσαν να εξωτερικεύσω όσα είχα μέσα μου και δεν έβρισκα τον τρόπο να τα πω...

Παύλος Μ.

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Όροι Χρήσης

Pin It on Pinterest